Om Gro

Bortsett fra Gro selv – nesten alltid til stede – finner du glade gjester og ansatte, en uformell stemning, et generøst menyvalg og rause tilbud som speiler den høyst uvanlige energiske damas nesten grenseløse utfoldelse.

Tapetet på fondveggen med de kaklende, fargerike papegøyer i subtropisk miljø understreker den kakofoniske stemningen du finner Hos Gro, spesielt ved lunsjtider. Rød-oransje malte søyler og vegger, rustikt treverk fra en gammel supplybåt rundt det ny-installerte, universelle avtrede-rommet, veggen med gammel teglstein fra  Mortens (styreformann) hus på Øya, et spesialdesignet interiør levert av lokal snekker – i tillegg til overdådige malerier, fargerike dekorasjoner og jungelstore grønne planter – denne ødsling i materialer, farger og uttrykk ER Hos Gro!

Alt dette finner du Hos Gro, og du kan fortære det ute eller inne, året rundt! 

For hos Gro er spisestedet som disker opp til frokost, lunsj og middag. På spisekartet finner du pizza, hjemmelaget pasta og antipasti på italiensk vis, tapas, varme og kalde retter inspirert av de forskjelligste kulturer og steder verden over. Det smøres, kokes og braseleres og testes stadig ut nye varianter – du vil alltid finne noe som passer for deg og dine venners ganer. Skikkelig god kaffe, hjemmelaga smoothies, økologiske epledrikk, bredt utvalg av mineralvann, øl og vin. Erfarne bartendere mikser de lekreste drinker og selvsagt tilbys skarpe hiverter slik det sømmer seg i en kystby. 

HOS GRO

Dette er spisestedet som disker opp til frokost, lunsj og middag.

Og selvfølgelig, Hos Gro finner du også et ekte bakeri. Et utall av maskiner, bakebord, stein- og stekeovner, kjølerom og annet nødvendig utstyr gjør at det daglig tilbys ferske bakevarer; surdeigsbrød, grovt brød, loff, rundstykker og alskens søte saker som kaker, hveteboller, skoleboller, wienerstang, kringler – noe er påsmurt og deilig å få servert der og da, annet kan du ta med deg

Hos Gro finner du også muligheten til å bestille ta-med pizza eller annet på menyen. Ellers tilbys catering til alle anledninger.


HOS GRO

Her finner du også et ekte bakeri.

Mangfold er et nøkkelord Hos Gro! 

Her satses det på å ansatte i alle aldre, kvinner og menn, fra mange forskjellige land og kulturer. Det går unna på norsk-engelsk språk, ispedd gloser fra øst-europa, nord-afrika, og selvfølgelig det vante meny-vokabularet. Gro selv med sin klingende, dog avslepne, bergens-dialekt er hjertelig tilstede, og svinser rundt med et brennende ønske; alt det beste for alle!

HOS GRO

Mangfold er et nøkkelord Hos Gro!